sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pienet korjaukset ja katsastus

Vetonivelen ja vetoakselin stefan vaihdolle saatiin loppusummaksi 280e. Tmän jälkeen oli katsastus lokakuun puolessa välissä.

Katsastuksessa todettiin kiireellisenä vaihtotarpeena vasemman etupyörän laakeri. Katsastus meni silti läpi ja korjaustarve oli 1kk sisällä, eli ilmeisesti katsastussetä antoi armoa eikä vaatinut uusintanäyttöä. Laakerin rikkinäisyyden huomasi selvästi, eli oikealle käännettäessä laakeri piti ääntä ja sisäpeilin kurkkaaminen paljasti sen verran tärinää, että takalasin lämmittimet eivät erottuneet peilin kautta.

Tämän lisäksi vasemman alatukivarren helat todettiin olevan selvästi kuluneet.

FAG-laakerin vaihto tehtiin viikon päästä katsastukseta ja se oli töineen 165e. Samalla autoon olisi pitänyt vaihtaa tukivarsi, mutta tämä meni perseelleen. ST200-tukivarsi on erilainen muihin mondeoihin verrattuna ja yllättäen "Ford-erikoistunut" korjaamo ei tiennyt tästä mitään. Sinne jäi sitten normi-Mondeon tukivarsi korjaamon kaappiin lojumaan. Ennättivät kuulemma purkaa jo etupäätä ennen kuin huomasivat asian.

Samassa yhteydessä kytkimen todettiin ottavan kiinni "ylhäältä" ja irrotusongelmiakin oli. Pakki oli ollut hetken aikaa erityisen työläs saada päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.