tiistai 4. lokakuuta 2011

Jarruosien tilaus

En tiedä onko kyse vainoharhasta vai mistä, mutta ajon jälkeen matkustajan puolen jarrusatulasta tuntuu leijailevan hieman palaneen metallin hajua. Erikoisia ääniä ei kuitenkaan kuulu eikä jarrut puolla, joten saatan tietysti kuvitella kaiken. Tästä huolimatta seuraava nippu lähti viikonloppuna tilaukseen Premier Factorsilta:


EBC.DP31322C Qty: 1 @ £67.75
EBC.DP3965C Qty: 1 @ £43.75
EBC.USR1097 Qty: 1 @ £153.99
EBC.USR583 Qty: 1 @ £105.99

Goods total : £371.48
Carriage : £29.99
Order total : £401.47


Suomeksi sanottuna levyt ovat EBC:n Ultimaxit ja palat RedStuffia. Saapa nähdä koska osat ovat ovella, vai yrittääkö engelsmanni koijata. Sama pulju myy kamaansa myös ebayssa ja siellä palaute on ollut hyvää. Maksoin tietty paypalin ja edelleen visan kautta, joten maksajan oikeusturvan pitäisi olla kohtuullisen hyvä.

Pyysin asennustyön tarjousta aiemmin käyttämästäni huollosta, joten jännä nähdä kuinka suureksi työksi tämä ST170 upgrade nähdään, kun asiakas tulee kaikki osat peräkontissa paikalle. Voisin toki yrittää asennusta itsekin, mutta jotenkin pystyn näkemään itseni auton alla ryömimässä ja hakkaamassa jarrulevyä irti lekalla sormet kohmeessa ja tatti otsassa. Voisihan sitä tietysti ajaa TI-hallille ja tehdä temput nosturin kanssa, mutta siellä todennäköisesti puuttuisi puolet työkaluista ja joka tapauksessa joku paikka laukeaisi niin, että raato pitäisi viedä hinausautolla pois.

1 kommentti:

  1. Tänään tuli kuittaus, että paketti on DPD:n sedän kainalossa matkalla kohti Suomea. Enää jännittää se, onko paketissa lopulta yksi jarrulevy+pala eteen ja yksi taakse :-)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.